Szállítás belföldön

A kiszállítás egységes áron kizárólag Magyarország területére vehető igénybe. Amennyiben külföldre szeretne rendelni, üzenetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi szállítási árat tudjunk adni.

Belföldi szállítás során a használjuk a Magyar Posta Zrt. ajánlott levélküldemény szolgáltatását. A rendelt csomag ennek köszönhetően egyedi azonosítóval van ellátva, amellyel folyamatosan nyomon követhető a rendelés.

Belföldi szállítás során a FoxPost csomagküldő szolgáltatóval is juttatunk el csomagokat csomagautomatába és házhoz is.

A rendelés elkészítésétől, becsomagolásától és feladásától számított legkésőbb 4 napon belül meg kell érkeznie. Amennyiben a rendelés kiszállítása a Doggies Design oldaláról több időt vesz igénybe, tájékoztatni fogjuk írásban. Abban az esetben, ha a kiszállítás a csomagküldő szolgálat oldaláról késik, meghiúsul felelősséget nem vállalunk.

Sérült áru esetében kérjük annak képpel történő bejelentését. Panaszát benyújthatja emailben az info@doggiesdesign.hu emailcímre címezve, vagy saját felhasználói fiókjába történő bejelentkezéskor a Panaszkezelés menüpontot választva. Bejelentését legkésőbb 5 napon belül kivizsgáljuk, és írásban megküldjük a választ és a további lehetőségeket.

Elveszett csomag esetében kérheti a termék árának visszautalását, vagy a rendelt termék ismételt kézbesítését. Második sikertelen kézbesítést követően kizárólag a termék árának visszaigénylésére van mód.

Személyes átvétel

Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség, de számos szállítási opció közül tudsz választani.

Fizetési módok

Az oldalon lehetőség van bankkártyás fizetésre és közvetlen banki átutalásra.

Panasz bejelentése

Panaszát kérjük az info@doggiesdesign.hu emailcímre címezve küldje el felénk, vagy saját felhasználói fiókjába belépve a panaszkezelés menüpontot kiválasztva vegye fel velünk a kapcsolatot.

Panaszkezelése

Panaszát a beérkezéstől számított 5 munkanapon belül kivizsgáljuk és választ adunk rá.

Pénzvisszatérítés

Amennyiben nem érkezett meg, vagy sérült a termék visszaigényelheti a termék árát. A Doggies Design törekszik a vásárlók 100%-os elégedettségére, így ha bármilyen probléma merülne fel a termék használata során, emailben az info@doggiesdesign.hu címen kérjük jelezze.

Érvényes: Budapest, 2019.09.14. napjától.