Ismerj meg minket

és minden fontos eseményünket, ami idáig eljuttatott és ami továbbra is meghatároz minket

A Doggies Design minden kutya egyediségét, stílusát jelenti és mindazt, amit számukra saját designnal megadhatunk. Szerettünk volna egy olyan új irányt, márkát létrehozni, ami összeköti a legkülönfélébb kutyákat és gazdáikat egymással. Ezen az irányon indultunk el és továbbra is azon dolgozunk, hogy nálunk minden gazdi megtalálhassa kedvencéhez legjobban illő nyakörvét és pórázát.

Már a kezdetektől törekszünk a diverzitásra, termékeinknél is több különböző stílus felfedezhető, melyek között vannak átfedések és iránymutatások.

Mi az, ami minden kutya-gazdi párosra biztosan igaz?

Minden termékre kiemelt figyelmet fordítunk. Az erősített szalagok a legújabb trendet követik, az alatta lévő vastag heveder sok éves tapasztalattal lett kiválasztva, akárcsak minden egyéb kiegészítő, amit a termékek elkészítésénél használunk. A megfelelő színkombináció nem csupán a szalag és a heveder választásában merül ki, a legszebb színű cérna kiválasztása is lényeges szempont egy-egy termék design-jának kialakításánál.

A nyakörvek méretezése átfedésben van egymással, így minden kutyushoz megtalálhatja a tökéletes méretet. Pórázaink a standard méretnél hosszabbak, kényelmet és szabadságot adva a gazdinak és kedvencének. Pórázaink páratlanságát mutatja, hogy mind a két oldalán megtalálható a választott minta, ami külön ritkaságnak számít a piacon.