gazdi lettem
most mit tegyek?

egy jó kezdés

Mindenek előtt a legfontosabb, hogy találjatok egy jó, hozzáértő orvost, akivel tudtok konzultálni tápokról, allergiáról, kullancs elleni védelemről, felszerelésekről és a kutyus fizikumából adódó szükségletekről. Hasznos lehet a környéken lévő kutyásokkal is beszélni.

hogyan tovább?

Fontos, hogy kedvenced biztonságban legyen. Akár kölyök, akár felnőtt kutyus gazdija lettél, előfordulhat egy-két otthoni csínytevés. Ellenőrizd otthonodat, hogy kutyabarát-e, vagyis minden olyan tárgyat, amit megrághat, megehet érdemes elrakni vagy magasabb helyre tenni.

felszerelések

Most, hogy az alapvető szükségleteivel tisztában vagy, jöhet a kutyatartás vidám oldala is. Biztosan kelleni fog egy méretes és kényelmes fekhely a pihenéshez, játékok az unaloműzéshez, jutalomfalat a tanításhoz és természetesen nyaköv, hám és póráz a sétához.

hogyan válasszak?

Kezdő gazdiként előfordulhat, hogy bizonytalan vagy, hogy mit is érdemes választani: hámos vagy nyakörves gazdi leszel? Póráz vagy flex? Éppen ezért készítünk kezdő csomagokat friss gazdiknak, amellyel minden alapvető eszközt beszerezhet, amire csak szüksége lehet a kezdeti időkben.

Találd meg a tökéletes csomagot

Több összeállítást is csináltunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb áron a lehető legtöbb mindenhez juthass hozzá. Tudjuk, hogy kezdetben sok kiadást jelenthet egy kutya, de segítünk abban, hogy minden megrendelt Doggies Design Boxot sokáig tudjanak használni a gazdik.

7490 Ft

TÖRPE CUKISÁG

9590 Ft

NAGY HUNCUTSÁG

11990 Ft

ÓRIÁS VIDÁMSÁG

Gyakori kérdések

A honlapon megtalálható és elérhető minták bármelyikét lehet választani a csomaghoz. A kért mintát a rendeléskor megjegyzésben tudod megadni, vagy még rendelés előtt emailben is érdeklődhetsz, segítséget kérhetsz a legmegfelelőbb kiválasztásához. Ha esetleg rendeléskor elfelejtetted megjegyzésként feltüntetni a kívánt mintát, ne ijedj meg, emailben megírhatod nekünk.

A kutyus méreteit megadhatod rendelés előtt és rendelés után is emailben a hi@doggiesdesign.hu címezve, vagy a Kapcsolat menüpont alatt írhatsz nekünk üzenetet.

A vezető póráz, amely az alapcsomag része 1 méter hosszú. A normál csomagban a hosszított póráz 1,35 méter hosszú. A teljes csomaghoz pedig 1,5 méteres pórázt készítünk.

Minden termékünk kézzel készül a gyártástól kezdve, a címke lyukasztáson át a márkajelölésig. Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért minden fel nem használt anyagot szelektíven gyűjtünk. Termékeink magas minőségű hevederből, mintás szalagokból, valamint magyar fémekből és csatokból készülnek.

A biztonsági öv egyik végét, hasonlóan az autóban lévőhöz, a dokkolóba kell bedugni. Másik végén egy ugyanolyan karabiner található, mint a pórázokon, ezt pedig a kutyushoz kell csatolni. Ajánlott hámot használni a biztonsági övvel, hogy ne sérüljön kedvence egy nagyobb fékezés esetén. Eddigi tapasztalatok alapján a biztonsági öv csatlakozója minden autótípussal kompatibilis.

A normál és a teljes csomagban található fél-, illetve egy éves garancia a törésre, heveder szakadásra vonatkozik. A garancia érvényesítéséhez nem szükséges a bizonylatot felmutatni, mivel a garanciát a rendelés leadásától automatikusan számítjuk.

Támogatás alatt értjük a folyamatos segítségnyújtást a kezdeti időszakban. Számunkra is sok kihívást jelentett az első pár hónap, éppen ezért segítünk másoknak abban, amiben tudunk. Ezért, ha mérettel, mintával kapcsolatban merül fel kérdés, akár a használat során merülnek fel újabb és újabb kérdések, mi nyitottak vagyunk és legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni a friss gazdiknak.

Doggies Design Boxot szeretne, de maradt még kérdése?. Írjon nekünk!

Hogyan látnak mások?

"Doggies Design nyakörvünket nagyon szeretjük, mivel nagyon jó anyagból készült, simán elbírja Bambit akkor is, ha húz. Nem akad ki a csatt, ami nagy pozitívum."
"Mi nagyon meg vagyunk elégedve a nyakörvvel és a pórázzal is! Galaxisos szettünk van, többször úszott a nyakörvben a nyáron Rupi és picit sem sérült az anyag. Nagyon szeretem és sokan meg is dicsérték már!"
"Nagyon meg vagyok elégedve a szettel, tetszik a minősége az anyagnak és kényelmes vele a séta. Plusz pont: a fehér szett makulátlan tiszta maradt egy reggeli, harmatos séta után is, pedig többször rátaposott Dió 😀"
"Nagyon meg vagyunk elégedve velük, nagyon szépek és bírják a strapát.😀 A mi kutyáink játszanak, bírkóznak, földön hemperegnek benne és semmi bajuk. Mondjuk mosni már kellett ezért 🙈 Mosózsákban semmi baja nem lett."