Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van a termékekkel kapcsolatban? Saját elképzelésed van és szeretnéd ha mi valósítanánk meg? Ha ehhez hasonló kérdésre igen a válaszod, írj nekünk és örömmel felvesszük veled a kapcsolatot!

Gyors segítség

Leggyakrabban feltett kérdések és válaszok

Igen, van lehetőség saját nyakörv, póráz, vagy szett rendelésére. Legyen szó, akár teljesen új mintáról, a heveder színéről, vagy akár a méretéről. Amennyiben olyan méretű nyakörvet használ kutyusával, amit nem talált meg az oldalon, írjon nekünk üzenetet! Extra hosszú póráz igénylését pedig a rendelés leadásakor tudja jelezni. Ebben az esetben 135 cm hosszú pórázt készítünk.

Hámokat egyelőre csak üzenetben tudtok rendelni, a webshopban még nem elérhetőek. Ha megtetszett valamelyik minta az oldalon, írj nekünk üzenetet a kutyus pontos méretével, a hám típusával és a kiválasztott mintával kapcsolatban. Készségesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre, illetve az árakkal kapcsolatban is üzenetben kérhetsz infót.

Személyes átvételre hétköznapokon Budapesten belül két helyen van lehetőségetek. I. kerületben és a III. kerületben. A pontos hellyel és időponttal kapcsolatban kérlek keress minket bizalommal emailen, vagy Facebook Messengeren. Hétvégén ezen kívül változóan át tudod venni a rendelésedet valamelyik vásáron, kiállításon, kutyás rendezvényen, amin részt veszünk. Ezekről hetekkel előre teszünk fel posztot a facebook oldalunkra. Amennyiben valamelyik vásáron szeretnéd átvenni a rendelést, kérjük, hogy legkésőbb a vásár előtt 2 nappal ezt jelezd felénk, hogy időben el tudjuk neked készíteni és ki tudjuk vinni magunkkal.

Nyakörveink elsősorban kutyusoknak készülnek. A csat kialakítása nem teszi lehetővé az önkioldást, ezért nem javasoljuk cicák számára azok használatát.

A nyakörv méretének kiválasztásánál feltüntetjük, hogy maximum meddig engedhető ki. Otthon kutyusa nyakát vagy az éppen használt nyakörvét lemérve meg tud bizonyosodni, hogy a rendelt termék méretben megfelelő lesz. Amennyiben a megrendelt nyakörv mégis túl kicsi vagy nagy, lehetőség van annak díjmentes cseréjére.

Igen. Folyamatosan bővítjük azoknak az üzleteknek a számát, ahol megvásárolhatjátok személyesen is termékeinket. Bővebb információt lentebb találsz.

A termékek disztribúciójával kapcsolatban kérjük írj nekünk a sales@doggiesdesign.hu emailcímre és örömmel válaszolunk minden kérdésetekre!

PARTNEREINK AKIK KÉPVISELIK A DOGGIES DESIGNT MAGYARORSZÁGON