Lépj kapcsolatba velünk

Felmerült benned a termékekkel kapcsolatban kérdés? Kigondoltál valami különlegeset a kutyusodnak, de sehol sem találod? Ha a válaszod igen bármelyik kérdésre, akkor írj nekünk és amint tudunk válaszolunk Neked!  

Gyors segítség

Leggyakrabban feltett kérdések és válaszok

Igen, van lehetőség saját nyakörv, póráz, vagy szett rendelésére. Legyen szó, akár teljesen új mintáról, a heveder színéről, vagy akár a méretéről. Amennyiben olyan méretű nyakörvet használ kutyusával, amit nem talált meg az oldalon, írjon nekünk üzenetet! Extra hosszú póráz igénylését pedig a rendelés leadásakor tudja jelezni. Ebben az esetben 135 cm hosszú pórázt készítünk.

Hámokat egyelőre csak üzenetben tudtok rendelni, a webshopban még nem elérhetőek. Ha megtetszett valamelyik minta az oldalon, írj nekünk üzenetet a kutyus pontos méretével, a hám típusával és a kiválasztott mintával kapcsolatban. Készségesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre, illetve az árakkal kapcsolatban is üzenetben kérhetsz infót.

Személyes átvételre hétköznapokon Budapesten belül két helyen van lehetőségetek. I. kerületben és a III. kerületben. A pontos hellyel és időponttal kapcsolatban kérlek keress minket bizalommal emailen, vagy Facebook Messengeren. Hétvégén ezen kívül változóan át tudod venni a rendelésedet valamelyik vásáron, kiállításon, kutyás rendezvényen, amin részt veszünk. Ezekről hetekkel előre teszünk fel posztot a facebook oldalunkra. Amennyiben valamelyik vásáron szeretnéd átvenni a rendelést, kérjük, hogy legkésőbb a vásár előtt 2 nappal ezt jelezd felénk, hogy időben el tudjuk neked készíteni és ki tudjuk vinni magunkkal.

Nyakörveink elsősorban kutyusoknak készülnek. A csat kialakítása nem teszi lehetővé az önkioldást, ezért nem javasoljuk cicák számára azok használatát.

A nyakörv méretének kiválasztásánál feltüntetjük, hogy maximum meddig engedhető ki. Otthon kutyusa nyakát vagy az éppen használt nyakörvét lemérve meg tud bizonyosodni, hogy a rendelt termék méretben megfelelő lesz. Amennyiben a megrendelt nyakörv mégis túl kicsi vagy nagy, lehetőség van annak díjmentes cseréjére.

Igen. Folyamatosan bővítjük azoknak az üzleteknek a számát, ahol megvásárolhatjátok személyesen is termékeinket. Bővebb információt lentebb találsz.

A termékek disztribúciójával kapcsolatban kérjük írj nekünk a sales@doggiesdesign.hu emailcímre és örömmel válaszolunk minden kérdésetekre!

PARTNEREINK AKIK KÉPVISELIK A DOGGIES DESIGNT MAGYARORSZÁGON